Gastenboek

We vinden het erg leuk als u een reactie achter laat.

28 gedachten over “Gastenboek

 1. Nog niet zo lang woonachtig in Haarlem heb ik vandaag een geweldige ontdekking gedaan met bakkerij Kuin: fantástische appeltaart (daar valt echt niet zelf tegen op te bakken!), overheerlijk volkorenbrood en croissants. En ook nog eens een heel plezierige sfeer in de winkel.

 2. Beste Kuin-broers,

  We zijn recentelijk verhuisd vanuit Amsterdam naar Haarlem, en konden maar geen goede bakker vinden. Totdat we het brood van Bakkerij Kuin proefden! Wat een top-brood, duidelijk met liefde en aandacht gemaakt en dat merk je.
  We hebben gehoord dat de oliebollen ook geweldig zijn; we kijken er nu al naar uit!

  Hartelijke groet,
  Ben

 3. Vandaag op oudjaarsdag een zak met oliebollen bij jullie gehaald ze zijn Heerlijk, kom nu zeker terug om ook het brood van de bakkerij te proeven.

 4. Las het stuk in Flow nr 7 over bakkerij Kuin,doet me goed,dat er nog bakkerijen zijn die ECHT lekker brood maken.Jammer,dat het niet bij mij in de buurt is,ben gek op brood…en de lekkere zoete rest…..!
  Veel suc6,Albertico

 5. Ik heb met veel plezier het stukje over Peter kuin gelezen. Gelijk ook maar even rondgekeken op jullie site, erg leuk. Altijd mooi als mensen liefde passie voor een vak hebben. Brood is een fantastisch product.
  Al is het niet bij mij om de hoek maar ik kom eerdags eens even een lekker brood halen. Ik wens jullie veel succes voor de toekomst.

 6. Hallo familie Kuin,ben al jaren bekent met het brood dat door jullie vader gebakken werd.Kwam altijd in de winkel op de hoek van de schoterveenstraat.Mijn vader maakte voor jullie uithang borden en soms ook de schieter waar het brood de oven uit gehaald wordt,leuk dat er weer een winkel is kom zeker brood halen. Vriedelijke groet Trudie van Dalen

 7. Heel vaak mis ik het unieke volkoren brood van vader Kuin, de geur van versgebakken brood, de speciale sfeer van de bakkerij (vooral met kerst), de drukte, het speciale appeltaartrecept dat volgens mij nergens verkrijgbaar is, de tompouzen die ik tot nu toe alleen bij jullie heb gegeten (altijd knapperig en vers van de pers), de vloerkadetten die alleen bij jullie die harde bodem hadden en de kracht van jullie als gezin. Daarom ben ik zo blij dat jullie opnieuw zijn begonnen met bakkerij Kuin, in naam van jullie vader. Die, hopelijk nog ergens, met trots naar jullie zal kijken (“ook al geloofde hij er zelf niet meer in”). Hopelijk kan ik zelf eens bij jullie gaan testen of het volkoren en de vloerkadetten nog vanouds zijn. Heel veel succes allemaal (ik had er graag aan meegedaan!)

 8. Gisteren heerlijk brood van jullie bakkerij gekregen van mijn schoonzusje Lisa. Ik has jullie artikel in de volkskrant gelezen. Zij woont in Haarlem en heeft dit heerlijke brood van jullie bakkerij voor me meegenomen. Ik wou dat jullie in Groningen zaten.
  Complimenten heerlijk brood

 9. Fantastisch dat het Haarlemse Oerbrood (weer) de aandacht krijgt die het verdient !
  Ode aan de Kuin boys (en Moeder Kuin natuurlijk)

 10. Wat een leuk artikel in de Volkskrant.
  Als meisje van 5 wilde ik bakker worden dankzij de lekkere geur in uw bakkerij waar mijn ouders altijd brood kochten, en de korstjes vers brood die ik kreeg.
  Tegenwoordig bak ik mijn eigen volkorenbrood als hobbybakker, dus iets is er toch van die inspiratie bewaard gebleven.
  Als ik weer eens in Haarlem ben kom ik uw brood ook eens proeven.

 11. Beste gebroeders. Wat een prachtig artikel in de Volkskrant. Ik kom zeker langs om brood te kopen. Tegelijkertijd een mooie gelegenheid om mijn oud-coach van Onze Gezellen C1 , William, de hartelijke groeten te doen. Bij mij in het fotoboek staat hij nog met volle baard en veel krullen. Maar dit terzijde.
  Fijne Kerst en tot ziens.

 12. de lekkerste kerstkrans ooit,
  helaas haalt hij de kerst niet,
  want
  we gaan steeds een stukje proeven.
  bedankt,
  verpleeghuis slotervaart

 13. Mannen, jullie krijgen de complimenten en een tip van mijn 89-jarige moeder, die ik alles van jullie laat proeven en jullie verhaal enig vindt; “dát is échte appeltaart, heerlijk met die kaneel erin, maar nóg lekkerder zou het zijn als jullie de rozijnen laten wellen in rum, calvados oid. Mijn complimenten en ik kijk uit naar jullie speculaas !” Vriendelijke groeten van ons moeders; Wil Wesseling-van Hage

 14. beste broers Kuin,

  al zoveel van jullie gehoort via mijn schoonmoeder en jullie tante Ria Groen en jullie neefje Hans waarmee ik getrouwd ben. Vanmiddag kreeg ik het nieuwe nr van de delicious toegestuurd en vond daar het artikel over jullie, wat ontzettend leuk om te lezen. Ik hoop binnenkort een x bij jullie langs te komen in Haarlem om brood te kopen want volgens alle verhalen van mijn schoonfamilie bakte jullie vader ( en nu jullie ook dus) het lekkerste brood en de beste en lekkerste gevulde koeken!! Mijn schoonvader (vader Joop) had het altijd over de gevulde koeken!! gr vanuit Langedijk, Miranda Groen-Leegwater

 15. Geweldig consept!

  Het is me helaas niet gegund maar zou ontzettend graag weer eens een nachtje mee draaien in de bakkerij. Van Anton Kuin kreeg ik de link naar deze site en van zijn vader Jaap heb ik lang geleden in Amsterdam het bakkersvak geleerd.
  Thans woon ik in de US en heb het bakkersvak na 28 jaar achter mij gelaten maar de liefde voor een goed stuk brood blijft altijd bestaan.
  Misschien kunnen we eens binnen wippen voor een lekker “Kuin” broodje wanneer wij naar Holland komen voor vakantie.

 16. hallo familie Kuin
  mooie reportage was dat op tv ,ik heb met trots gekeken.
  ik zelf ben een dochter van Leen Kuin en die is ook bakker geweest.
  ik kom wel een keer een broodje halen, misschien kom ik dan aan de weet of we nog verre familie van elkaar zijn.
  vriendelijke groet van lize

 17. Wat een mooie tv uitzending, ik ben onder de indruk.
  Ik zou graag in de winkel willen werken, prachtige producten,
  Om warm van te worden. SUCCES!!!

 18. Prachtige reportage op TV !

  Opa was bakker, vader was bakker en met 4 broers en 1 zus opgegroeid in een ambachtelijke bakkerij is dit heel erg herkenbaar voor mij.
  Ambachtelijke bakkers hebben gelukkig weer een zonnige toekomst.
  Heel erg veel succes toegewenst !

 19. Vandaag eerste bestelling speciaal gebakken broodjes voor VIP Inflight catering ontvangen!
  Helemaal top! Eindelijk lekker brood eten op 48000ft hoogte……

 20. Kreeg van mijn zussen t krantenartikel toegestuurd.
  Vond t erg leuk om te lezen. Ooit heb ik bij jullie ouders nog in de winkel gewerkt misschien dat er bij jullie vaag nog iets is van blijven hangen.Ik woonde toen in de 1e Hoogerwoerddwarsstr.
  Als ik in Haarlem ben kom ik zeker een keer langs.
  Wens jullie veel succes en en doe vooral de groeten aan jullie moeder.
  M.Meijer

 21. Oh buurman Peter, wat zitten we te genieten van ons zondagse ontbijt met jullie heerlijke brood! En wat was het kaasbrood lekker met een wijntje gisteren! Hulde en mmmm, heel veel succes, Garance

 22. Dag gebroeders Kuin.
  Het artikel in “Trouw” over uw bakkerij heb ik met belangstelling gelezen.Wat een leuk initiatief een bakkerij te beginnen.
  Ook ik kom uit een bakkersgezin waarvan geen van de vier kinderen het bedrijf heeft overgenomen.Wat hebben mijn ouders een werk verzet! Ik zelf was ook vaak in de bakkerij te vinden om te helpen.Maar wat ik mij vooral herinner is het warme ( bakker ) gezin.
  Ik wens u veel plezier met de bakkerij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*